www.soferITeste.ro
        Cine conduce detasat...s-o-fereste!!!
   Prima pagina      Despre noi

~Misiunea noastră~Să oferim cea mai bună pregătire în domeniul transporturilor rutiere din România.
 Despre noi

   Am fost neplăcut surprins când, cu ceva vreme în urmă, am căutat pe internet un site unde sa găsesc tot ceea ce ar putea să intereseze o persoana care se pregăteşte în domeniul transporturilor rutiere din România. A trebuit să constat că nu găsesc ceva care să mă mulţumească, cel puţin parţial.

   Drept urmare am pornit acest proiect, propunându-mi să asigur un mediu profesional de verificare a cunoştinţelor necesare în vederea obţinerii unui permis de conducere sau al unui atestat în domeniul transporturilor auto.

   Dorim să asigurăm o sursă completă de informare pentru cei ce doresc acces la legislaţia din domeniul transporturilor rutiere, la modul de examinare, dar şi la condiţiile necesare pentru a profesa în cadrul acestui segment.

    Este important de precizat faptul că acest site vine sub forma unui sprijin în procesul de pregătire şi, în nici un caz nu îşi propune să înlocuiască profesorul de legislaţie rutieră sau lectorul de siguranţă a circulaţiei. 

    Vom încerca să menţinem informaţiile actualizate, în spiritul creşterii siguranţei şi a civilizaţiei pe drumurile publice. În acest sens, vă invităm să cercetaţi articolele, blogul, dar şi să ne oferiţi sugestii la adresele aflate în pagina Contact.